Vi tror på en bättre värld!

Om Whistleblowerr™

Whistleblowerr™ är en visselblåsarsystem som säkerställer konfidentialitet och minskar risken för repressalier, vilket underlättar undersökningen och hanteringen av rapporterade händelser. Genom att främja en kultur av transparens och ansvar kan vår programvara hjälpa organisationer att bygga förtroende och förebygga framtida incidenter. Vårt mål är att skapa en bättre värld för alla genom att stödja visselblåsare och främja en kultur baserad på integritet.

Visselblåsning sedan '21

Vi började tillbaka 2021 med att hjälpa företag att skapa säkra och anonyma IT-lösningar för hantering av rapportering, vilket senare blev känt som Whistleblowerr™. Vi tror på att en säkrare miljö leder till en bättre värld. Genom att hjälpa företag och organisationer att etablera en säker plattform där visselblåsare kan lämna in rapporter säkert och anonymt, bidrar vi inte bara till en bättre värld, utan skyddar också varumärket och organisationens integritet.

Sedan

2021

Vår mission

Vår mission på Whistleblowerr™ är att främja transparens och ansvar genom att erbjuda en säker plattform där anställda kan rapportera omoraliskt eller olagligt beteende på arbetsplatsen. Vi tror att uppmuntran av visselblåsare att träda fram kan skapa ett mer etiskt och rättvist samhälle.

The founders

Whistleblowerr™ grundades av Sebastian och Charlie med idén att etablering av en digital visselblåsar-lösning bör vara enkelt för företag som är skyldiga att göra det, och det bör inte kosta en förmögenhet. De har arbetat professionellt inom IT-branschen i två decennier och har främst fokuserat på data- och informationssäkerhet, cybersäkerhet, GDPR, ISO-standarder, kommunikation, dataskydd, riskbedömningar och projektledning.

Medgrundare av Whistleblowerr, Sebastian Davidge
Sebastian Davidge
Medgrundare
Medgrundare av Whistleblowerr, Charlie Rytter
Charlie Rytter
Medgrundare