Vi tror på en bedre verden!

Om Whistleblowerr™

Whistleblowerr™ er et software som sikrer fortrolighed og reducerer risikoen for repressalier, hvilket letter undersøgelsen og håndtering af rapporterede hændelser. Ved at fremme en kultur af gennemsigtighed og ansvarlighed kan vores software hjælpe organisationer med at opbygge tillid og forebygge fremtidige hændelser. Vores mål er at skabe en bedre verden for alle ved at støtte whistleblowere og fremme en kultur baseret på integritet.

Whistleblowing siden '21

Vi startede tilbage i 2021 med at hjælpe virksomheder med at oprette sikre og anonyme IT-løsninger til håndtering af rapportering, hvilket senere blev kendt som Whistleblowerr™. Vi tror på, at et mere sikkert miljø fører til en bedre verden. Ved at hjælpe virksomheder og organisationer med at etablere en sikker platform, der giver whistleblowere mulighed for at indsende rapporter sikkert og anonymt, bidrager vi ikke kun til en bedre verden, men beskytter også brandet og organisationens integritet.

Siden

2021

Vores mission

Vores mission hos Whistleblowerr™ er at fremme gennemsigtighed og ansvarlighed ved at tilbyde en sikker platform, hvor medarbejdere kan rapportere umoralsk eller ulovlig adfærd på arbejdspladsen. Vi tror på, at opmuntring af whistleblowere til at træde frem kan skabe et mere etisk og retfærdigt samfund.

The founders

Whistleblowerr™ blev grundlagt af Sebastian og Charlie med ideen om, at etablering af en digital whistleblowing-løsning skulle være let for virksomheder, der er påkrævet at gøre det, og det skulle ikke koste en formue. De har arbejdet professionelt inden for IT-branchen i to årtier og har primært fokuseret på data- og informationsikkerhed, cybersikkerhed, GDPR, ISO-standarder, kommunikation, data compliance, risikovurderinger og projektstyring.

Medstifter af Whistleblowerr, Sebastian Davidge
Sebastian Davidge
Medstifter
Medstifter  af Whistleblowerr, Charlie Rytter
Charlie Rytter
Medstifter